Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fellépés a túlzott fogyasztással szemben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. november 25.

Image

A Gaja Környezetvédő Egyesület a nemzetközi Ne vásárolj semmit! naphoz kapcsolódóan rendezi meg hagyományos Zöld suli konferenciáját november 25-én, szerdán a Munkácsy Mihály Általános Iskolában.
Tovább...
 
November utolsó hetében adják át a támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. november 25.

Image

Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára - a jogszabályban előírtak szerint - Erzsébet-utalványt biztosít. November 25-én és november 26-án vehetik át az utalványokat az érintettek a Gyermekjóléti Szolgálat, valamint a Családsegítő Központ hivatalos helyiségeiben.
Tovább...
 
Ismét megünneplik a Katalinokat Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 25.

ImageA hagyományokhoz hűen újra megrendezik a Katalin-napi ünnepségsorozatot Székesfehérváron. A szervezők remélik, hogy ismét sokan eljönnek a programokra, melyek november 25-én, szerdán 17.00 órakor Kati néni szobránál kezdődnek, a Szent Sebestyén templomnál folytatódnak, majd este batyubálon mulatozhatnak a vendégek a Felsővárosi Közösségi Házban.

Tovább...
 
A dohányzás nem trendi! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 24.

Image

Nem lehet elég korán elkezdeni a gyermekek egészséges életmódra nevelését, amelynek szerves részét képezi a káros szenvedélyek hatásaival, veszélyeivel kapcsolatos ismeretterjesztés is. A KamaszPanasz október elején kreatív pályázatot hirdetett tizenévesek számára a dohányzásról való leszokás elősegítése céljából.
Tovább...
 
Új otthon  új esély Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. november 24.

ImageA Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ Kikindai úti épületének kiváltására új gyermekotthon épült pályázati forrásból. A közel 300 millió forintos beruházás befejezését követően meg is történt az ingatlan ünnepélyes átadása.

Tovább...
 
Born Gergely: A magyar a néptánc titkos üzenete Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 24.

ImageIsmét Born Gergely lesz a vendég! - Ha kedd, akkor Hétvezér Est… - Born Gergely: A magyar a néptánc titkos üzenete – Ősvallási tartalmak a magyar néptáncban II.

Tovább...
 
Az Égből dühödt angyal dobolt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. november 24.

ImageA huszadik század elejének székesfehérvári katonai alakulatait, valamint épületeit mutatja be az a tárlat, amelyet ünnepélyes keretek között nyitott meg a Szent István Király Múzeumban dr. Cser-Palkovics András polgármester, Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes és Rózsafi János történész. Az ezredek mindennapjait megelevenítő kiállítás jövő tavaszig várja a látogatókat.

Tovább...
 
Díjmentes sakkfoglalkozások péntekenként Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 24.
A város lakosainak kérésére 2015. november 27-től péntekenként – az iskolai szünetek és ünnepnapok kivételével – Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezésében korra, nemre és tudásszintre való tekintet nélkül díjmentes sakkozásra nyílik lehetőség. A foglakozásokat a Németh László Általános Iskolában tartják péntekenként 16.30 és 18.30 óra között.
Tovább...
 
Mikulás-napi ünnepséget tartanak december 7-én Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2015. november 23.

Image 2015. december 7-én, hétfőn délután Mikulás-napi előadásra várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Tóvárosi Általános Iskolába. A produkciót követően kézműves foglalkozást is tartanak, ahol a gyermekek megismerkedhetnek a leendő első tanító nénikkel. A hétfőn délután 16.30 órakor kezdődő programra sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább...
 
Véradást tartanak csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2015. november 23.

Image Véradást tartanak november 26-án, csütörtökön a Fehér Palota Üzletközpontban. A segíteni szándékozókat 14.00 és 18.00 óra között várják az épület emeletén. Véradásra jelentkezhet minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtt. A férfiak legfeljebb ötször, a hölgyek maximum három alkalommal adhatnak vért évente.

Tovább...
 
Négyéves a Nem csak a húszéveseké a világ Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. november 23.

ImageÜnnepséget szervezett a „Nem csak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub négyéves fennállása alkalmából. A mintegy ötvenfős tagságot dr. Dienesné Fluck Györgyi szociális tanácsnok, Földi Zoltán, Felsőváros és dr. Horváth Miklósné, Víziváros önkormányzati képviselői köszöntötték. Az eseményen bemutatták, majd rövid műsorral illusztrálták a tevékenységüket.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13641 - 13651 / 20400